Vi er en flok nydanske kvinder der har fået chancen for at skabe en privat virksomhed grundlagt på det, vi er gode til - at lave eksotiske specialiteter.
Fælles for os er lysten og evnen til at lave velsmagende afrikansk og arabisk mad. Vi har gjort det hele vores liv.
Vi er eksperter.
Fælles for os er også for mange af os, at det er første gang, vi er ude på arbejdsmarkedet.
Vi er vant til hårdt arbejde i hjemmet.
Men det er ikke nok til at få et job i Danmark.
Vi er stolte af vores håndværk; at lave lækre Sambusaer og det vil vi gerne vise hele Danmark.
Sambusa er en somalisk og arabisk specialitet, som bliver håndlavet med hovedsaligt økologiske råvarer og efter egne opskrifter. Sambusa er trekantede friturestegte dejpakker med forskelligt fyld.
Vi hos MultiFoods vil gerne være et godt eksempel for andre i Danmark med den samme kulturelle baggrund.
Vi har været i gang siden 2019.
I dag laver vi 1000-1500 SAMBUSA pr. uge.
Men vi drømmer om at vokse og lave mange flere.
For kun på den måde kan vi hjælpe flere i job.
I Februar 2023 modtog vi prisen for
Årets Initiativ i Kolding og prisen SammenOmJob.To priser vi er rigtig stolte og taknemmelige over.
MultiFoods hører idag under NORD Concepts ejet af Annette Møller Therkelsen. Hun hjælper med at opkvalificere os, så vi bliver i stand til at tage vare på alle de funktioner, der skal mestres for at kunne drive en virksomhed.
Vi håber, I vil følge os.

Følg os også her:

