Vi er en flok nydanske kvinder der har fået chancen for at skabe en privat virksomhed grundlagt på det, vi er gode til - at lave eksotiske specialiteter.

 

Der dufter af løg, peberfrugt og krydderier i køkkenet hos Multifoods, hvor der er er gang i produktionen af trekantede sambusaer, myntedip og chili.

Fælles for os er lysten og evnen til at lave velsmagende afrikansk og arabisk mad. Vi har gjort det hele vores liv.
Vi er eksperter.

Fælles for os er også for mange af os, at det er første gang, vi er ude på arbejdsmarkedet.
Vi er vant til hårdt arbejde i hjemmet.
Men det er ikke nok til at få et job i Danmark.

Vi er stolte af vores håndværk; at lave lækre Sambusaer og det vil vi gerne vise hele Danmark. 

Sambusa er en somalisk og arabisk specialitet, som bliver håndlavet med hovedsaligt økologiske råvarer og efter egne opskrifter. Sambusa er trekantede friturestegte dejpakker med forskelligt fyld.

 

Vi hos MultiFoods vil gerne være et godt eksempel for andre i Danmark med den samme kulturelle baggrund.


Vi har været i gang siden 2019.
I dag laver vi 1000-1500 SAMBUSA pr. uge. 
Men vi drømmer om at vokse og lave mange flere. 
For kun på den måde kan vi hjælpe flere i job.

 

MultiFoods hører idag under NORD Concept ejet af Annette Møller Therkelsen. Hun hjælper med at opkvalificere os, så vi bliver i stand til at tage vare på alle de funktioner, der skal mestres for at kunne drive en virksomhed.

Vi håber, I vil følge os.

Multifoods-aug-2020_©FlyingOctober-7031.jpeg

Følg os også her:

  • LinkedIn
  • Facebook - sorte cirkel
  • Sort Instagram Icon
  • TikTok